MUSISCHE INTENTIE

Ik besef dat muziek een geschenk is. Muziek kan energie geven, ontroeren, troosten, helen, met elkaar verbinden en gelukkig maken. Muziek brengt levensvreugde. Ik wil mij inzetten om hieraan bij te dragen door het beste wat ik heb aan te bieden aan hen die ernaar uitreiken.

Ik besef dat in iedere leerling een schat aan creativiteit schuilt. Ik wil mijn leerlingen helpen deze schat te  respecteren, te koesteren en te ontwikkelen. Ik ben mij bewust van de verantwoordelijkheid om met zorg en aandacht mijn woorden en houding te kiezen tegenover mijn leerlingen.

Mijn collega’s beschouw en behandel ik als bronnen van inspiratie.

Ik wil mij blijven ontwikkelen en stel me ervoor open om van mijn leerlingen en collega’s te leren.

Dit is mijn intentie.


Robijn Tilanus, improvisatiecoach

Terug naar de opleidingspagina >