Close

Privélessen improvisatie

De Improvisatie Academie biedt ook (beperkt) de mogelijkheid van privéles. Voor diegene die niet past binnen een van de cursussen of trainingen.

Vrijwel altijd kun je heel lang teren op een privéles. Veel leerlingen hebben er genoeg aan om slechts één keer per drie of vier weken les te krijgen. Of soms kan een eenmalige les al voldoende zijn om jou een boost aan inspiratie te geven waar je maanden mee vooruit kunt.

Reken op een uurtarief van € 90,- . De Improvisatie Academie is erkend door het CRKBO, en is daardoor vrijgesteld van BTW. Voor jonge kinderen geldt een gereduceerd uurtarief. Als je dolgraag privéles wilt hebben, maar je kunt je de kosten niet permitteren, neem dan contact met mij op. We gaan dan samen naar een oplossing zoeken. Ik vind dat de kosten geen belemmering mogen zijn, wanneer je je dromen wilt verwerkelijken…

crkbo geregistereerde instelling

Meer informatie over privéles improvisatie, en aanmelding

Als je denkt: ‘Die privéles is misschien wel iets voor mij’, bel me dan voor een informatief gesprek. Je kunt me dan al je vragen stellen, en samen kunnen we onderzoeken of de privéles inderdaad geschikt is voor jou.

Hartelijke groet,

Robijn Tilanus, 06 400 66 402, robijntilanus@gmail.com

Voordat je vertrekt...

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis het ebook ’10 Improvisatie tips’

10 Improvisatie Tips