Lied voor jouw hart

Sigrid Hof (zang) & Robijn Tilanus (piano) improviseren ter plekke
een helend, troostend of gewoon vrolijk makend lied speciaal voor jou.

Wat is Lied voor jouw hart?

Lied voor jouw hart is een nieuw, uniek concept, dat bedacht en ontwikkeld is door Sigrid en Robijn. Ter plekke worden mensen persoonlijk toegezongen, recht vanuit het hart. Met een lied dat op het moment zelf door Sigrid en Robijn geïmproviseerd wordt. Of met een bestaand lied uit het repertoire van Sigrid en Robijn.

Daarbij krijg je de kans om – alleen als je dat wilt – te delen wat er nu in jou leeft: iets vreugdevols, iets pijnlijks. Jouw verhaal is een inspiratiebron voor Sigrid en Robijn.

Bijna altijd vindt er herkenning plaats in elkaars verhaal of lied. Want we zijn allemaal mensen, en we kennen allemaal de vreugde en de pijn van het leven. Lied voor jouw hart kan je troost, inzicht en richting geven, of gewoon blij maken. Het verbindt mensen op een liefdevolle, intense manier.

lied voor jouw hart

Reacties van het publiek

https://www.youtube.com/watch?v=mfFQloe8BTw&feature=emb_title

‘Ik vond het heel erg bijzonder. De puzzelstukjes, waar je zelf vragen over hebt, die vallen ineens in elkaar. Naast dat het heel mooi is, is het een soort mini-consult, maar wel met enorme impact. Het raakt mij, maar het raakt ook de andere mensen die bij mij zijn. Dat het zó universeel is, en dat jullie dat zó ‘uit de lucht plukken’, dat is echt fenomenaal. Er is iets dat in jouw hart zit, en zij zingen dat: een groter cadeau… ik ken het niet, heel veel grotere cadeaus.’

Elisabeth de Charon – Vocal Leadership Mentor

https://www.youtube.com/watch?v=8f7S4Lme9a8&feature=emb_title

‘Ik ben hier al heel veel keer geweest, en elke keer is het weer anders. Het is echt zó bijzonder! En het allermooiste is: elk lied dat gezongen wordt, dat is ook voor mij. Ook al is het voor iemand anders bedoeld… het is ook voor mij. Het is het verhaal van ons allemaal. Je kan je overal in herkennen. En daardoor ga ik nu naar huis met zoveel bagage! Dank je wel, Robijn, dank je wel, Sigrid!’

Janet van der Molen – Ontwikkelaar bij Bewust Meppel

https://www.youtube.com/watch?v=OYrvSIPGlF8&feature=emb_title

‘Dit was jullie eerste keer Lied voor jouw hart. Hoe hebben jullie het ervaren?’
‘Heel erg warm… Ik voel me ontzettend dankbaar… Krachtig… Ontroerd…’
‘Kippenvel’

Nicole & Nicole

Lied voor jouw hart bij jou thuis

Lied voor jouw hart kan in een grote zaal, maar is ook heel geschikt voor een persoonlijke setting bij jou thuis. Bijvoorbeeld voor jou en je familie, of als cadeau voor een groep vrienden op je verjaardag. Sigrid en Robijn nemen desgewenst een (elektrische) piano mee.
Als je voelt: ja, hier word ik blij van! bel me dan, of mail me.