Close

Lied voor jouw hart

Sigrid Hof (zang) & Robijn Tilanus (piano) improviseren ter plekke een helend, troostend of gewoon vrolijk makend lied speciaal voor jou.

Wat is Lied voor jouw hart?

Lied voor jouw hart is een nieuw, uniek concept, dat bedacht en ontwikkeld is door Sigrid en Robijn. Ter plekke worden mensen persoonlijk toegezongen, recht vanuit het hart. Met een lied dat op het moment zelf door Sigrid en Robijn geïmproviseerd wordt. Of met een bestaand lied uit het repertoire van Sigrid en Robijn.

Daarbij krijg je de kans om – alleen als je dat wilt – te delen wat er nu in jou leeft: iets vreugdevols, iets pijnlijks. Jouw verhaal is een inspiratiebron voor Sigrid en Robijn.

Bijna altijd vindt er herkenning plaats in elkaars verhaal of lied. Want we zijn allemaal mensen, en we kennen allemaal de vreugde en de pijn van het leven. Lied voor jouw hart kan je troost, inzicht en richting geven, of gewoon blij maken. Het verbindt mensen op een liefdevolle, intense manier.

Lied voor jouw hart bij jou thuis

Lied voor jouw hart kan in een grote zaal, maar is ook heel geschikt voor een persoonlijke setting bij jou thuis. Bijvoorbeeld voor jou en je familie, of als cadeau voor een groep vrienden op je verjaardag. Sigrid en Robijn nemen desgewenst hun piano mee.

Meer informatie lees je op onze website.

Voordat je vertrekt...

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis het ebook ’10 Improvisatie tips’

10 Improvisatie Tips