Een workshop improviseren: ben je daar naar op zoek? Wil je kunnen opgaan in jouw muziek en de kracht van klanken ervaren? Wil je ervaren dat het improviseren van muziek energie kan geven, ontroeren, troosten, helen, verbinden en gelukkig kan maken? Dan ben je bij de Improvisatie Academie van Robijn Tilanus aan het juiste adres.

Ontdek je eigen muziek tijdens een workshop improviseren

Wil je in een workshop improviseren gaan ontdekken wat jouw muziek is, en leren hoe je dat tot uitdrukking brengt? Ben je al een heel eind op weg en wil je nieuwe wegen ontdekken in een workshop improviseren met anderen? Kijk dan eens naar de jaartraining Vrij Spel: binnen één jaar leren improviseren. Samen met gelijkgestemden, die allemaal een instrument bespelen op een enigszins gevorderd niveau, leer je je vrij te uiten.

Zoek je een laagdrempelige workshop improviseren? Kijk dan eens naar de cursus Klankduiken. In deze cursus leer je verbinding maken met je instrument. Klankduiken is een simpele methode die iedereen kan leren, ook als je nog nooit een instrument hebt bespeeld.

Wil je liever eerst kennismaken en/of onderzoeken of een cursus iets voor jou is? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van privélessen improvisatie. Vrijwel altijd kun je heel lang teren op een privéles. Soms kan een eenmalige les al voldoende zijn om jou een boost aan inspiratie te geven.

Boek Vrij Spel

Twijfel je of één van de bovenstaande mogelijkheden iets voor jou is? Wil je liever eerst meer weten over improvisatie? Kijk dan eens naar het boek Vrij Spel – De zeven facetten van improviseren. Vrij Spel is een boek met veel praktische oefeningen en handige tips om meteen mee aan de slag te gaan. Met dit boek kan iedereen beginnen met improvisatie! Of je nu een beginner bent of een gevorderde muzikant. Dit boek helpt je om over de drempel naar improvisatie te gaan, en vormt de basis van de workshop improviseren. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om meer te lezen over het boek, en om het desgewenst te bestellen.

improvisatie workshop vrij spel boek