Ben je op zoek naar een workshop improvisatie? Wil je in een groepje leren improviseren op een muziekinstrument? Wil je kunnen opgaan in jouw muziek en de kracht van klanken ervaren? En wil je ervaren dat het improviseren van muziek energie kan geven, ontroeren, troosten, helen, verbinden en gelukkig kan maken? Dan ben je bij de Improvisatie Academie van improvisatiecoach Robijn Tilanus aan het juiste adres.

Workshop improvisatie: de Jaartraining ‘Vrij Spel’

De jaartraining Vrij Spel: binnen één jaar leren improviseren wordt aangeboden in de vorm van workshops improvisatie. Dit houdt in: zeven keer een gezamenlijke bijeenkomst van vier uur en twee keer een privéles van een uur. Met gelijkgestemden ga je de muzikale creativiteit in jezelf wakker maken en samen ervaren hoe heerlijk musiceren kan zijn. Samen met andere muzikanten, die allemaal een instrument bespelen op een enigszins gevorderd niveau, leer je je vrij te uiten. Meer weten? Lees hier meer over de jaartraining Vrij Spel.

Klinkt dit je als muziek in de oren, maar heb je niet de ambitie om de jaartraining te volgen? Kijk dan eens naar de laagdrempelige cursus Klankduiken®. In deze cursus leer je verbinding maken met je instrument. Klankduiken is een nieuwe, simpele methode, die iedereen kan leren, ook als je nog nooit een instrument hebt bespeeld.

Boek Vrij Spel

Twijfel je of een van beide opties iets voor jou is en wil je liever eerst iets meer weten over improvisatie? Kijk dan eens naar het boek Vrij Spel: De zeven facetten van improviseren. Vrij Spel is een boek met veel praktische oefeningen en handige tips om meteen mee aan de slag te gaan. Met dit boek kan iedereen beginnen met improvisatie! Of je nu een beginner bent of een gevorderde muzikant. Dit boek helpt je over de drempel naar improvisatie. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het boek.

improvisatie workshop vrij spel boek