Ben jij op zoek naar pianoles online? Wil je kunnen opgaan in jouw muziek en de kracht van klanken ervaren? Dan ben je bij de Improvisatie Academie aan het juiste adres. Improvisatiecoach Robijn Tilanus biedt nu ook een jaarabonnement pianoles online aan.

Hoe werkt pianoles online?

Muziek is een geschenk, dat wij mensen hebben gekregen om ons te helpen met leven. Op de Improvisatie Academie willen we dit geschenk naar waarde schatten. We willen dit geschenk op een positieve manier inzetten om mensen gelukkig te maken. Pianolessen zijn prijzig en niet iedereen heeft de tijd of zin om pianolessen te nemen buitenshuis.

Via de Improvisatie Academie is het binnenkort mogelijk om voor slechts € 2,50 per maand pianoles online te volgen. Lijkt dit je wel wat of ben je gewoon nieuwsgierig? Op dit moment wordt er hard gewerkt om dit nieuwe project van de grond te krijgen. Stuur een mailtje naar [email protected] om op de hoogte gehouden te worden. Dit is geheel vrijblijvend. Zodra de pianolessen online beschikbaar zijn, krijg je een mailtje en is het mogelijk je aan te melden. Deelnemen kan op ieder moment. Wil je meteen al wat improvisatietips ontvangen? Klik hiernaast voor het gratis ebook 10 improvisatietips.

Boek KWINTessens

Vind je het fijn om na een online pianoles alles nog eens rustig na te lezen? Of kan je gewoon niet wachten en wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Kijk dan eens naar het boek KWINTessens: een praktische benadering van de harmonieleer via improviseren, luisteren, spelen, zingen, componeren. Daarnaast biedt de Improvisatie Academie het boek Vrij Spel – de zeven facetten van improviseren aan. Vrij Spel is een boek met veel praktische oefeningen en handige tips om direct mee aan de slag te gaan. Met dit boek kan iedereen beginnen met improviseren! Of je nu een beginner bent of een gevorderde muzikant. Dit boek helpt je over de drempel naar improvisatie. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie.

boek KWINTessens
Vrijspel boek