Piano leren spelen

Wil jij piano leren spelen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen en welke richting je uit wilt? Of speel je al langer piano en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Wil je kunnen opgaan in jouw muziek en de kracht van klanken ervaren? Dan ben je bij de Improvisatie Academie van Robijn Tilanus aan het juiste adres. Improvisatiecoach Robijn Tilanus biedt verschillende mogelijkheden.

Ontdek je eigen stijl

Wil je op weg geholpen worden om piano te leren spelen? Dan zijn privélessen wellicht iets voor jou. Op de Improvisatie Academie ga je je eigen muzikale pianostijl ontdekken. Ben je al een eindje op weg en wil je graag nieuwe wegen ontdekken en het liefst samen met anderen? Kijk dan eens naar de jaartraining Vrij Spel: binnen één jaar leren improviseren. Samen met gelijkgestemden, die allemaal een instrument bespelen op een enigszins gevorderd niveau, leer je je vrij te uiten. Klinkt dit je als muziek in de oren, maar heb je geen ambitie of tijd om de jaartraining te volgen? Kijk dan eens naar de laagdrempelige cursus Klankduiken®. In deze cursus leer je verbinding maken met je instrument. Klankduiken® is een nieuwe, simpele methode, die iedereen kan leren, ook als je nog nooit piano hebt gespeeld.

Piano leren spelen via een boek

Wil je liever zelf thuis piano leren spelen? Via een boek? Kijk dan eens naar het boek KWINTessens: een praktische benadering van de harmonieleer via improviseren, luisteren, spelen, zingen, componeren. In dit boek wordt de harmonieleer op een duidelijke en speelse wijze benaderd. Daarnaast is er het boek Vrij Spel- De zeven facetten van improviseren. Dit is een boek met praktische oefeningen en handige tips voor iedereen die improvisatie als beginpunt van het leerproces ziet.

piano leren spelen VRIJ SPELpiano leren spelen KWINTessens