Improviseren: muziek maken vanuit je gevoel

Wil je leren improviseren? Verlang je ernaar muziek te maken vanuit je gevoel en je impulsen te volgen? Wil je ervaren dat het improviseren van muziek jou en andere mensen energie kan geven, ontroeren, troosten, helen, met elkaar verbinden en gelukkig kan maken? Dan ben je bij de Improvisatie Academie aan het juiste adres. Improvisatiecoach Robijn Tilanus biedt verschillende mogelijkheden om je te helpen met het improviseren van muziek.

Boek Vrij Spel

Voor iedereen die wil leren improviseren: muziek maken op de piano of een ander instrument is er het boek VRIJ SPEL: De zeven facetten van improviseren. VRIJ SPEL is een boek met veel praktische oefeningen en handige tips om meteen mee aan de slag te gaan. Met dit boek kan iedereen leren improviseren! Of je nu een beginner bent of een gevorderde muzikant. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie. En om het boek te bestellen.


Boek VRIJ SPEL improviseren muziek

Jaartraining Vrij Spel

Wil je liever leren improviseren via een cursus? Dat kan in de Jaartraining VRIJ SPEL: binnen één jaar leren improviseren. Deze cursus is voor iedereen die een instrument bespeelt op een (enigszins) gevorderd niveau. Misschien heb je het gevoel ‘vast te zitten’ aan noten en verlang je ernaar vrij te kunnen spelen. Met een groepje gelijkgestemden ga je de muzikale creativiteit in jezelf wakker maken. En samen ervaren hoe heerlijk musiceren kan zijn. Meer weten? Lees hier meer over de Jaartraining VRIJ SPEL.