Improvisatie: muziek maken vanuit je gevoel

Ben je op zoek naar muziekles waar je leert improviseren? Wil je kunnen opgaan in jouw muziek en de kracht van klanken ervaren? Verlang je ernaar muziek te maken vanuit je gevoel en je impulsen te volgen? Dan ben je bij de Improvisatie Academie van Robijn Tilanus aan het juiste adres.

Improvisatie is voor iedereen

Je hoeft geen uitzonderlijk talent te hebben om te leren improviseren. Improvisatie kan een startpunt zijn om te beginnen met musiceren. Improviseren kan ook een nieuwe, inspirerende weg zijn op je al afgelegde route. De Improvisatie Academie is voor iedereen die een gids zoekt om de wereld van het improviseren te betreden. Er zijn verschillende mogelijkheden. In een groepje met gelijkgestemden kan je de Jaartraining VRIJ SPEL: binnen één jaar leren improviseren volgen. Als je meer verbinding zoekt met je instrument kan je terecht bij de Cursus Klankduiken®. Wil je graag persoonlijk een eind op weg geholpen worden? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van privélessen improvisatie. En speciaal voor professionele musici is er de Opleiding tot Improvisatiecoach.

Boek VRIJ SPEL improviseren muziek

Boek VRIJ SPEL

Wil je liever handvatten om zelf thuis aan de slag te gaan? Kijk dan eens naar het boek VRIJ SPEL: De zeven facetten van improviseren. VRIJ SPEL staat vol praktische oefeningen en handige tips om meteen mee aan de slag te gaan. Met dit boek kan iedereen leren improviseren! Of je nu een beginner bent of een gevorderde muzikant. Dit boek helpt je over de drempel naar improviseren. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie, en om het boek te bestellen.