Wil jij door middel van improvisatie muziek maken? Verlang je ernaar muziek te maken vanuit je gevoel en je impulsen te volgen? Wil je ervaren dat improviseren jou en anderen energie kan geven, ontroeren, troosten, helen, verbinden en gelukkig kan maken? Dan ben je bij de Improvisatie Academie aan het juiste adres. Improvisatiecoach Robijn Tilanus biedt verschillende mogelijkheden om meteen mee aan de slag te gaan.

Improvisatie is voor iedereen

Om door middel van improvisatie muziek te maken, hoef je geen uitzonderlijk talent te hebben. Improvisatie kan een startpunt zijn om te beginnen met musiceren. Improvisatie kan ook een nieuwe, inspirerende weg zijn op je al afgelegde route. De Improvisatie Academie is voor iedereen die een gids zoekt om de wereld van de improvisatie te betreden.

Er zijn verschillende mogelijkheden. In een groepje met gelijkgestemden kan je de jaartraining Vrij Spel: binnen één jaar leren improviseren volgen. Samen met mensen die allemaal een instrument bespelen op een enigszins gevorderd niveau, leer je je vrij te uiten. Als je meer verbinding zoekt met je instrument kan je terecht bij de cursus klankduiken®. Dit is een nieuwe, laagdrempelige methode, die iedereen kan leren. Ook als je nog nooit een instrument hebt bespeeld. Wil je graag persoonlijk een eind op weg geholpen worden? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om privélessen te volgen.

Improvisatie muziek | Boek Vrij Spel

Wil je liever handvatten om thuis door middel van improvisatie muziek te maken? Dan is het boek Vrij Spel: de zeven facetten van improviseren misschien iets voor jou. Vrij Spel is een boek met veel praktische oefeningen en handige tips om meteen mee aan de slag te gaan. Met dit boek kan iedereen beginnen met improvisatie muziek! Of je nu een beginner bent of een gevorderde muzikant. Dit boek helpt je over de drempel naar improvisatie. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om het boek te bestellen.

Boek VRIJ SPEL improviseren muziek