Ben je op zoek naar een improvisatie cursus? Wil je kunnen opgaan in jouw muziek en de kracht van klanken ervaren? Wil je ervaren dat het improviseren van muziek energie kan geven, ontroeren, troosten, helen, verbinden en gelukkig kan maken? Dan ben je bij de Improvisatie Academie van improvisatiecoach Robijn Tilanus aan het juiste adres.

Ontdek je eigen muziek tijdens een improvisatie cursus

Op de Improvisatie Academie ga je je eigen muzikale stijl ontdekken. Wil je ontdekken wat jouw muziek is en leren hoe je dat tot uitdrukking brengt? Ben je al een heel eind op weg en wil je nieuwe wegen ontdekken in een improvisatie cursus met anderen? Kijk dan eens naar de jaartraining Vrij Spel: binnen één jaar leren improviseren. Samen met gelijkgestemden, die allemaal een instrument bespelen op een enigszins gevorderd niveau, leer je je vrij te uiten.

Klinkt dit je als muziek in de oren, maar heb je geen ambitie of tijd om de jaartraining te volgen? Kijk dan eens naar de laagdrempelige cursus Klankduiken®. In deze nieuwe improvisatie cursus leer je verbinding maken met je instrument. Klankduiken is een simpele methode die iedereen kan leren, ook als je nog nooit een instrument hebt bespeeld.

Wil je liever eerst kennismaken en onderzoeken of een cursus iets voor jou is? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van privélessen. Vrijwel altijd kun je heel lang teren op een privéles. Soms kan een eenmalige les al voldoende zijn om jou een boost aan inspiratie te geven.

Boek Vrij Spel

Twijfel je of één van de bovenstaande mogelijkheden iets voor jou is? Wil je liever eerst meer weten over improvisatie? Kijk dan eens naar het boek Vrij Spel: De zeven facetten van improviseren. Vrij Spel is een boek met veel praktische oefeningen en handige tips om meteen mee aan de slag te gaan. Met dit boek kan iedereen beginnen met improvisatie! Of je nu een beginner bent of een gevorderde muzikant. Dit boek helpt je om over de drempel naar improvisatie te gaan en wordt ook gebruikt tijdens de improvisatie cursussen. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om het boek te bestellen.

Boek VRIJ SPEL improvisatie cursus